Dermaplaning

Voor een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt!

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika.

Een populaire behandeling met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. “Dermaplaning gebruikt een scherp chirurgisch mesje dat gebruikt wordt om de buitenste laag van de huid, die bestaat uit doffe dode huidcellen, voorzichtig te schrapen.

Een dermaplaning behandeling duurt meestal 10 tot 20 minuten en kan als een zelfstandige optie of als onderdeel van een gezichtsbehandeling worden aangeboden.

Vooral is dat in deze behandeling alle donshaartjes verwijderd worden, de donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen.

Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

Waarvoor wordt deze techniek ingezet

  • Verwijdert dode huidcellen en donsharen
  • Verfijnt fijne lijntjes
  • Egaliseert de huid
  • Bevorderd aanmaak collageen en elastine
  • De huid weer een “glow” geven
  • Verzorgingsproducten worden veel beter opgenomen
  • Een mooie egale huid

Dermaplaning icm Dermapeel

De DermaPeel is een unieke gezichtsbehandeling die Dermaplaning combineert met een chemische peeling. Eerst worden uw dode huidcellen en vellusharen (donsharen) verwijderd met behulp van een chirurgisch scalpel, wat zorgt voor exfoliatie op het oppervlak. Vervolgens wordt een chemische peeling op de huid aangebracht om de huidkwaliteit te verbeteren, de olieproductie opnieuw in evenwicht te brengen en de diepere huidlagen te vernieuwen. Te beginnen met Dermaplaning helpt de chemische peeling dieper in de huid te dringen, wat een verdere verjonging met zich meebrengt dan slechts één van deze behandelingen alleen. De resultaten zijn een stralender, levendiger en stralender huid. De DermaPeel is geschikt voor alle huidtypes, alle leeftijden en zelfs donkerdere huidtinten.