Microneedling

Microneedling wordt bij ons in de salon gedaan met behulp van een microroller

De naalden op de dermaroller zijn van titanium kwaliteit en zijn speciaal gesteriliseerd om er voor te zorgen dat het veilig over het bovenste oppervlak van de huid glijdt tijdens het maken van de mini speldenprikken die uw poriën openen, 

De Dermaroller heeft een kop van 192 zeer scherpe en dunne titanium naalden en is ontworpen om de volgende huidaandoeningen te verbeteren en te verminderen:
– Rimpels
– Huid verslapping
– Littekens
– Striae
– Hyperpigmentatie.

Wat doet een Dermaroller met je huid?
– Een dermaroller maakt je huid dikker en helpt je het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft je huid nodig om rimpels en littekens te vervagen!
– De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren.
– Door het gebruik van een Dermaroller creëer je eigenlijk minuscule gaatjes in je huid waardoor huidverzorgingsproducten, zoals serums, goed in je huid worden opgenomen.
– Snel herstel van de huid.

Hoe ziet de behandeling er uit?
We starten met een uitgebreide reiniging en dieptereiniging van de huid, vervolgens gaan we werken met serums om deze goed in de huid te brengen. we starten met de microroller en sluiten af met een herstellend en verkoelend gezichtsmaker. Tijdens het rollen met de dermaroller laten we u zien hoe u deze behandeling thuis verder door kunt zetten voor het beste resultaat. De behandeling is inclusief dermaroller.
Wij raden u aan de gebruikte serum/creme ook voor thuisgebruik te gebruiken voor het meest optimale resultaat