Permanente make up

Tegenwoordig wordt er veel meer aandacht besteed aan wenkbrauwen, wenkbrauwen tekenen ons gezicht. Helaas zijn we niet allemaal voorzien van een mooie volle wenkbrauw of een mooie warme passende kleur. Soms ontbreken er haartjes en deze zijn heel mooi op te vullen met micropigmentatie, oftewel permanente make up.

Wij passen de hairstroke techniek toe dmv microblading, deze techniek zorgt ervoor dat er bijna geen onderscheid is te zien tussen uw natuurlijke haar en de getatoeerde haartjes.  Permanente make up moet zeer nauwkeurig en onder hygienische omstandigheden gezet worden. Wij zijn in het bezit van de verplichte GGD vergunning welke toezicht houd op kwaliteit en hygiene.

Er wordt gebruik gemaakt van pigmenten die ontwikkeld en goedgekeurd zijn door huidartsen, dit zijn pigmenten die weer worden afgebroken, dat betekend dat u de permanente make up gemiddeld na 1,5 jaar moet herhalen. onze pigmenten verkleuren niet.

We starten de behandeling met een intake, zo kunt u al uw vragen stellen en kiezen we samen de juiste kleur. Ook vult u tijdens deze intake de verplichte toestemmingsformulieren in. Na deze intake starten we de behandeling, voor het creeren van een nieuwe wenkbrauw/vorm moet u rekenen op ongeveer 2 uur, voor het opvullen tot max 60 minuten

 

Tarieven voor Microblading zijn als volgt: 

 

Prijs
Microblading Hair Stroke Volledige wenkbrauw € 275,00 * inclusief 1 nabehandeling na 4/6 weken
opvullen gedeeltelijke wenkbrauw € 90,00
nabehandeling na 1,5 jaar € 100,00